Frontpage
Home > Zomerkampen
Zomerkampen!

De zomervakantie komt steeds dichterbij. Dit is meestal een zware periode voor ouders met kinderen met een ontwikkelingsstoornis (bijv: ADHD of autisme). Daarom is het fijn dat kinderen een leuke gezellige vakantieweek kunnen hebben en ouders uit kunnen rusten.

Deze zomer worden er drie verschillende kampen georganiseerd. De locaties zijn; Texel en de Veluwe.

Bij ieder kamp is 2 op 1 begeleiding aanwezig (2 kinderen, 1 begeleider). Wij vinden het belangrijk dat elk kind ook individuele aandacht kan krijgen en dat we de mogelijkheid hebben om de groep op te splitsen mochten de interesses van de kinderen erg verschillen.
Naast alle leuke activiteiten die we tijdens de vakantie zullen ondernemen, zullen wij zorgen voor structuur en duidelijkheid. Hierdoor zal het voor iedereen een onvergetelijke week worden.

In de week van 18 t/m 22 juli bieden wij een kamp aan naar Texel. We verblijven op een vakantiepark, vanwaar we lekker gaan fietsen, naar het strand gaan, etc. We zullen vooral veel buiten bezig zijn. Bij Ecomare zullen we de zeehonden gaan bekijken en misschien doen we wel weer een ontdekkingstocht op het Wad via hen.
De week op Texel begint om 12u op maandag t/m 12u op vrijdag. De week kost 1050 euro.

Er zijn nog 2 plekken beschikbaar in de Texel week.

 

Van 15 t/m 19 augustus is de kampweek op de Veluwe. De accomodatie waarin we verblijven heet 'De Mossel.' Dit is een grote boerderij midden op de Veluwe in de buurt van Otterlo.
Als je goed om je heen kijkt kan je geluk hebben en wilde dieren zien, want er lopen wilde zwijnen, herten, wilde paarden en hooglanders rond. Soms komen er herten dicht bij de boerderij, maar dan moeten we heel stil zijn om die te kunnen zien. Lekker fietsen, hutten bouwen, buiten spelen en speurtochten doen zijn mogelijk rondom het huis. In de nabije omgeving zijn meerdere zwembaden, speeltuinen en mogelijkheden om ons te vermaken. Kinderen en jongeren komen hier over het algemeen volledig tot rust en doen allerlei leuke dingen.
Op www.wijewerelt.nl kunt u de accomodatie zien en meer lezen over de boerderij.
De week op de Veluwe begint om 10u op maandag t/m 10u op vrijdag. De week kost 1050 euro.

Er zijn nog 3 plekken beschikbaar.

 

Alle prijzen zijn inclusief vervoer ter plaatse, accommodatie, activiteiten/entree gelden, lekker eten en alles wat nodig is tijdens het kamp.
We gaan er vanuit dat ouders/verzorgers hun kind naar de kamp locatie brengen. Mocht dit niet kunnen dan kunnen wij uw kind ophalen en terug brengen voor 100 euro extra in Nederland. Voor een enkele reis de helft kost het 50 euro.

Op 1 mei wordt uiterlijk bekend als er een kamp niet door gaat in verband met te weinig aanmeldingen. Het is dan altijd mogelijk om je aan te melden voor een ander kamp of een aanbod op maat te krijgen in de vakantieweek waarin je mee op kamp zou gaan.

Voor vragen en om je op te geven voor een kamp kan je mailen naar marije@buroenergiek.nl

 

Kinderen
> Individuele (thuis) begeleiding
> Woensdag activiteiten
> Weekenden
> Zomerkampen
> Andere vakanties
> Foto's

Volwassenen
> Individuele begeleiding
> Begeleid zelfstandig wonen

Werken bij buro energiek!

Links

Contact