Frontpage
Home > Woensdag activiteiten
Woensdag activiteiten!

Om de week op woensdagmiddag doen wij met kinderen tussen 5 en 12 jaar verschillende activiteiten.
Het is mogelijk om uit school of thuis opgehaald te worden. Natuurlijk brengen we uw kind ’s middags weer thuis.
Kinderen nemen een lunchpakket en wat te drinken voor tussen de middag mee. Daarna beginnen we met een centrale activiteit, waaraan iedereen mee mag doen. Daarnaast is er genoeg tijd en ruimte voor de kinderen om zelf te kunnen kiezen wat ze op andere momenten tijdens de middag willen doen. Bijvoorbeeld samen met iemand een spelletje doen, buiten voetballen, tekenen, etc.

Aan welke activiteiten kunt u zoal denken:

Naast een leuke middag voor de kinderen bieden wij op een speelse manier sociale vaardigheden aan. Kinderen leren op deze manier in een veilige omgeving hun grenzen te verleggen, soms zullen ze ook nieuwe dingen doen en nieuwe vaardigheden leren.
Wij willen graag van ouders en hun kind(eren) horen waar hun interesses liggen. Zo kunnen wij een gevarieerd programma aanbieden, dat nauw op ieders wensen aansluit.

Er is plek voor maximaal 6 kinderen. Vanaf 3 kinderen zijn er altijd 2 begeleiders aanwezig. De middag begint rond 13u (als je thuis opgehaald wordt), waarna iedereen tussen 17u en 17.30u thuis gebracht wordt.

Er is op dit moment 1 plek op de woensdagmiddag groep in de oneven weken beschikbaar. Op de woensdagmiddag groep in de even weken is plek voor 2 kinderen. Het is ook mogelijk om 1 keer in de maand deel te nemen aan de woensdagmiddag activiteit of elke week.

Kinderen
> Individuele (thuis) begeleiding
> Woensdag activiteiten
> Weekenden
> Zomerkampen
> Andere vakanties
> Foto's

Volwassenen
> Individuele begeleiding
> Begeleid zelfstandig wonen

Werken bij buro energiek!

Links

Contact