Frontpage
Home > Thuisbegeleiding
Individuele (thuis) begeleiding!

Wilt u even tijd voor uzelf of tijd voor uw andere kind(eren)? Lukt het u niet om uw zoon/dochter bepaalde vaardigheden aan te leren? Dan is individuele begeleiding voor uw kind misschien wel een oplossing.


Individuele begeleiding is begeleiding gericht op 1 specifiek kind. Een begeleider komt met uw kind werken aan ontwikkelingstaken/vaardigheden. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en wat leuks.


We werken bijvoorbeeld aan:

Dit zijn slechts een paar mogelijkheden. We kijken altijd per individu waar aan gewerkt kan worden en wat haalbaar is. Vaak spelen er meerdere dingen tegelijkertijd, waardoor we aan meerdere vaardigheden tegelijk werken.


De individuele begeleiding is er ook op gericht om het gezin voor een paar uur te ontlasten. Alles gaat altijd in overleg met ouders en waar mogelijk ook met het desbetreffende kind.
Individuele begeleiding vindt vaak plaats bij het kind thuis. Het is ook mogelijk om dit op een andere locatie te doen (bijvoorbeeld ondersteuning bij zwemles of een andere sport, activiteit buitenshuis ondernemen, etc.). Ouders hoeven niet aanwezig te zijn tijdens de individuele begeleiding, maar het mag natuurlijk wel.

Kinderen
> Individuele (thuis) begeleiding
> Woensdag activiteiten
> Weekenden
> Zomerkampen
> Andere vakanties
> Foto's

Volwassenen
> Individuele begeleiding
> Begeleid zelfstandig wonen

Werken bij buro energiek!

Links

Contact