Frontpage
Home > Andere Vakanties
Mogelijkheden tijdens andere vakanties!

Voorjaarsvakantie/kerst vakantie
Er zijn veel gezinnen die tijdens deze twee vakanties heerlijk naar de sneeuw gaan. Het enige nadeel is dat je in het buitenland vaak een buitenlandse ski/snowboard leraar/lerares krijgt. Dit is voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis extra moeilijk. Bij ons is het mogelijk om een gediplomeerde ski- en/of snowboardler(a)ar(es) in te huren. Deze leraren zijn Nederlandstalig en hebben vaak ook een pedagogische achtergrond.

Programma voorjaarsvakantie:

We gaan van zaterdag 20 t/m vrijdag 26 februari skiën of snowboarden in Winterberg. Alle begeleiders kunnen ski of snowboardles geven, waardoor je in een kleine groep de juiste techniek aan leert. Naast het skiën en snowboarden gaan we ook rodelen en voor de liefhebber kan je een dagje gaan langlaufen. Heb je even geen zin meer of ben je moe dan heb je de mogelijkheid om pauze te nemen samen met één van de begeleiders. 's Avonds gaan we spelletjes doen, film kijken, lezen of andere leuke dingen.

We vertrekken op zaterdag om 15u vanaf het kerk terrein op de Kerklaan in De Bilt. Op vrijdag zijn we hier tussen 15u en 16u terug. De skiweek kost 1350 euro. Als je mee rijdt kost dit 150 euro. Je hebt zelf een skibroek, jas, thermo ondergoed, handschoenen en eventueel een sjaal en muts nodig. Je moet zelf een verzekering met wintersport dekking afsluiten. Wij regelen het materiaal, de skipas en verder alles wat we nodig hebben.

Dit kamp zit VOL.

 

Meivakantie

Het programma voor de mei vakantie volgt nog.

Kinderen
> Individuele (thuis) begeleiding
> Woensdag activiteiten
> Weekenden
> Zomerkampen
> Andere vakanties
> Foto's

Volwassenen
> Individuele begeleiding
> Begeleid zelfstandig wonen

Werken bij buro energiek!

Links

Contact